Stikkord

, ,

Det har vært en travel uke med testing av neste versjon av MM.3 og alt går etter planen. Testperioden kan ofte avsløre ting man ikke liker, men denne gangen har det kun vært kosmetiske ting å endre.
Det gjenstår noen dager med testing kommende uke før akseptansetesten kommende fredag. Da blir programvaren levert til sentraldrift som gjør sine egne oppgraderingstester slik at alt skal være klart til 22. november da den er tilgjengelig for alle som har Mikromarc installert på sentraldrift hos oss.

Oppgradering ute hos kunde.
Første gang du starter MM3 etter oppgraderingen får du opp en melding om at ny versjon av klienten er tilgjengelig. Klikk på OK for å starte nedlasting og oppgradering. Hvis du har Windows 7 må du høyreklikke på MM3-ikonet og velge – Kjør som administrator. Dette gjelder kun Windows 7 og har med rettighetsoppsettet i den versjonen å gjøre. Selv om du er logget inn som administrator i W7 så har du allikevel ikke rettigheter til å skrive til alle områder på maskinen. Dette er en ekstra sikkerhet som Microsoft har lagt. Skulle du glemme bort å klikke høyre musetast først, spiller det ingen rolle. Du får bare en feilmelding om at oppgradering ikke er mulig og du kan starte prosessen om igjen.
Husk også oppgradering av Microsoft :NET 4. Vi har allerede sendt ut melding(epost) til alle våre MM3kunder om dette, men av erfaring vet vi at ikke all post leses. Den nye versjonen har funskjoner som krever siste versjon av .NET fra Microsoft.