Stikkord

, ,

I slutten av november kommer det en ny oppgradering av Mikromarc 3. Den versjonen heter MM3.4.0.2 og inneholder mye nytt. Alle vår brukere har fått tilsendt info om dette. Husk at også .NET 4.0 skal installeres på maskinen. Selvom vi har sendt ut info om dette blir det ofte oversett, dessverre. Ta gjerne kontakt med oss eller din lokale it-ansvarlig om installasjon av .NET 4.0. Denne pakken kan selvfølgelig installeres rett fra Microsoft sine sider.
I de to ukene som nå kommer blir det tøffe dager på kontoret med testing av denne versjonen. Småtesting har vært gjort hele tiden under utviklingen, men nå skal vi ha en grundig 14-dagers test hvor flere av oss tester det som er mulig å gjøre i en testlabb. Det er ingen grunn til å tro at noe skulle dukke opp som forskyver den fastlagte utgivelsesdatoen som er beskrevet i mailen vi har sendt ut.
For min del skal det bli ok med noen dager på kontoret igjen etter en lengere flott tur i de nordligste områdene av landet. Etter testinga går turen til nordvestlandet og Molde hvor jeg skal holde kurs da Molde bibliotek konverterer fra MM2 til MM3.