Stikkord

, , ,

Kveldsstemning

Tirsdag og onsdag 14. og 15. september var det konferanse for fagbiblioteken i helesektoren i Norge. Det var Spesialgruppa for Helse og Medisin som stod for arrangementet som ble holdt på sykehuset i Vestfold.
Bibliotekenes IT-Senter AS var representert ved undertegnede og jeg hadde en liten stand der hvor jeg demonstrerte MM3 for våre kunder i denne fagsektoren.
Tirsdag kveld var det festmiddag på Klubben (Quality Hotell Tønsberg) med god mat og meget god underholdning. Det var en gjeng godt voksne mannfolk med diverse gitarer, mandoliner, tuba og rytmeinstrument som stod for undeholdningen mellom forrett og hovedrett. Det var så bra at det måtte ekstranummere til og kokkene på kjøkkenet undret sikkert når dette skulle ta slutt:-)
De fremførte alt fra norske viser av Prøysen og Munthe til 60- og 70-tallspop, Her var det stor innlevelse og innsats. Av og til når man har opplevd slike lokale undeholdningsinnslag så har kvaliteten vært litt ymse, men her var det spilleglede og kvalitet samlet på et sted. Bare synd at det var satt av så kort tid. Hadde vært moro med mye mer fra den gjengen.

Som illustrasjon har jeg valgt meg et bilde fra Tønsberg om kvelden. Inne på sykehuset sprang det så mange mennesker frem og tilbake hele tiden og alle var ikke med på arrangementet og jeg bruker derfor ikke noen bilder derifra.