Stikkord

, , ,

Som tidligere nevnt var vi på Lillehammer fra torsdag til lørdag hvor vi hadde årets internseminar med vårt svenskekontor. Vi har en slik samling hvert år hvor vi har faglig utveksling og sosial moro. Her diskuterer vi veien fremover og ser på ret som har gått. Slike samlinger er nyttige og kan være med på å binde sammen de forskjellige avdelingene i en felles forståelse av firmaets mål og hensikt.

Stopp på Gardermoen

Stopp på Gardermoen

Gardermoen
På torsdag stoppet vi på Gardermoen på vei nordover for å plukke opp de siste svenskene som kom med fly fra Växjö. Deretter gikk turen rett til Lillehammer.

Vi hadde et flott vær, men var litt skeptiske da meteorologene hadde meldt om regn og dårlig vær. Nå er det jo ganske vanlig at de bommer litt og det gjorde de grundig denne gangen.

På bildet er en del av folkene på Oslokontoret samlet mens vi venter på at svenske kommer. Det gikk over en halv time fra de landet til bagasjen kom på båndet og det tok omtrent 45 min. før de kom ut. Gardermoen er alltid sein på bagasje, det er den plassen jeg alltid må vente lengst.

Spekemat

Spekemat

Vel fremme sjekket vi inn og hadde tid til å ta det litt rolig før kveldens middag skulle inntas. Det ble spekemat i «smurfehyttene» som SAS-hotellet har bygd ute i hagen bak hotellet.

Decibel
Dette var et helt ok sted å ha et uhøytidelig måltid. Det eneste slitsomme med slike lokaler er lyden og for moro skyld slo jeg på decibelmåleren min og den viste et konstant nivå på ca. 90 og med peaker opp på 108. Ikke rart man må skrike til hverandre for å bli hørt.

Svømmemuligheter ute

Svømmemuligheter ute

I hagen utenfor hotellet har de også et svømmebasseng. Det var ingen som lot seg friste til å benytte det, men det i hotellet var bra og varmt og det var noen fra oss som benyttet den muligheten til å ta et dykk i klorvann.