Stikkord

,

Det ble en flott kveld i Tromsø med god mat, flott ledelse og kvalitetsmusikk som underholdning. Åsa Storlien øsnket velkommen og ga ordet til kveldens toastmaster. Prof. Helge Salvesen ledet festen lett og elegant og brøt ikke stadig inn som enkelte kan ha en tendens til å gjøre når man leder en større fest. Her kom maten raskt på bordet, båret inn av en mengde kelnere. Mat og vin ble en hyggelig opplevelse. Musikk og taler var også av meget høy kvalitet og redaktøren i Nordlys, Hans Chr. Amundsen holdt en inspirert festtale.

Kveldens musikalske innslag bestod av godt etablerte kunstnere som hver for seg har hatt en mangeårig karriere bak seg og denne kvelden fikk vi se de sammen på scena. Her var det joik og annen samisk musikk som ikke gikk inne det ene øret for deretter å skli ut det andre. Selv nøt jeg stunden og koste meg med ord og toner selvom orda ikke var på et språk jeg kunne forstå.

Nedenfor følger et knippe bilder fra festen Alle er tatt uten blitz da jeg ikke ville forstyrre de på scena med skarpe blink i ett sett.