Stikkord

, ,

Etter at brukermøtet er over blir det alltid en del papirarbeid som skal utføres og slik var det denne gangen også. At jeg i tillegg dro med meg en lei bihulebetennelse etter møtet var ikke helt ok, men det går jo over. 🙂
Tilbud ble skrevet og ny oppdatering av Mikromarc 3.x er under testing. Alltid noe å holde på med.

tipsogtriks1Dessuten forbereder jeg kurs i Arendal kommende mandag. Da blir det en stor gjeng som kommer til fylkesbiblioteket for å være med på Mikromarckurs. Det siste året har jeg holdt flere kurs hvor jeg benytter foredrag i stedet for at hver enkelt sitter ved en kurs -PC. Effektiviten av dette har vært veldig bra og jeg får gjennomgått mye mer i løpet av en dag enn om alle skulle prøve alt på egen pc. Tilbakemeldingene har vært veldig bra, så dette blir nok en modell jeg kommer til å benytte på mine reiser. Sentrale kurs inne hos oss foregår på den «gammeldagse» måten ved at hver enkelt har egen maskin å teste ut på.

Fordelen ved å ha det som en forelesning er at jeg kan lett hoppe rundt i systemet for å vise direkte hva kursdeltagerene spør om.  Det bør bemerkes at på et slikt lokalt kurs er det som regel en type brukere tilstede – GS, VGS, FB eller FA. Kurset foregår på kundens premisser og det er på grunnlag av hva de trenger å vite som legger grunnlaget for det jeg gjennomgår.

Skulle du ha behov for et lokalt kurs i Mikromarc er det bare å ta kontakt med oss og jeg kommer mer enn gjerne til deres område for å holde kurs.